Vinkkarin vuokraajalle

Järjestä kokoukset, synttärit, lauluilta, yritystapahtumat, pop up -ravintolapäivä, kisastudiot, tai muuten vaan rento ilta kavereiden kanssa, vain mielikuvitus on rajana!

Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva tila on vain noin 30 minuutin päässä Joensuun keskustasta. Ulkopuolella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Tila soveltuu mukavasti jopa 30 henkilön tilaisuuksiin.

Tila koostuu viihtyisistä oleskelu- ja kokoustiloista, keittiöstä, catering-tilasta ja metsä-kabinetista. Oleskelutilojen viihdevarustukseen sisältyy taulu-TV sekä laadukas äänentoistojärjestelmä, johon voit kytkeä myös oman soittimen. Keittiössä käytössä on kaksi jääkaappia, Metoksen pitsa- ja piirakkauunit, liesi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä Metoksen tiskikone. Catering-tilassa on vuokra-astiasto sekä upotettu teräksinen tarjoilutaso, johon voi tehdä lämpöhauteen tai sen voi viilentää. Tilavassa eteisessä on kaksi wc:tä, joista toinen on Inva wc, jossa on seinältä esiin taittuva hoitotaso vaipanvaihdolle. Vinkkarista löytyy myös syöttötuoli, seisomakoroke, potta ja leluja, sekä erilliset patjat lasten lattialeikkeihin.

Tiloihin voi tuoda omat juomat ja tarjoilut. Myös paikalliset yrittäjät tarjoavat pitopalvelua näihin tiloihin.

Vuokraajan käytössä on ilman erillistä maksua kahvimukeja, termoskannut, juomalaseja, mehukannuja ja vaihtelevan tasoinen astiasto.

Halutessaan voi myös 15€ hintaan varata maksullisen astiaston, johon kuuluu mm. 50hengen ruokalautaset, tarjoiluastiat, valkoiset pöytäliinat (pesu kuuluu hintaan) ja kattavampi kahviastiasto.

HUOM!! Vuokraajan ikäraja 18v

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!